Skip to main content

Brændeovne


Køb en fritstående brændeovn til dit hjem

Drømmer du om at kunne varme dig ved en brændeovn i stuen? Eller har du allerede en fritstående brændeovn, som du gerne vil skifte ud med en nyere, flottere og måske mere moderne version? Hos Københavns Pejsecenter i Ishøj ved Greve er vi din lokale forhandler af brændeovn i både København og Nordsjælland. Hos os kan du blandt andet finde et stort udvalg af brændeovne fra kvalitetsproducenter som for eksempel:

Få hjælp af en erfaren forhandler af brændeovn til at vælge model

Med vores mere end 30 års erfaring inden for branchen kan du være sikker på at få lige præcis den vejledning og den rådgivning, som du har brug for, når du skal vælge mellem de mange forskellige modeller, der er på markedet. Vores viden spænder vidt, og der er altid mulighed for at kunne lave en specialfremstillet løsning, så du er sikker på, at din nye fritstående brændeovn passer perfekt ind i dit hjem.

Har du ikke en brændeovn i forvejen?

Hvis du er en af dem, der endnu ikke har en brændeovn, pejs, eller anden form for varmeløsning i dit hjem, der kræver en skorsten, så frygt ej. Du har stadig mulighed for at skabe hygge og varme i hjemmet med en brændeovn eller en pejs. Vi kan tilbyde dig en totalløsning, hvad end du har skorsten i dit hus i forvejen eller ej. Du skal bare kontakte os eller besøge vores butik, så finder vi sammen den rette løsning.

Kan du ikke finde den model, du leder efter?

Vores udvalg af brændeovne er stort, men måske du alligevel ikke kan finde lige præcis den model, som du leder efter? Hvis det er tilfældet, så er du meget velkommen til at kontakte os, så du kan få den rette hjælp og rådgivning. Vi er din lokale forhandler af brændeovn, og vi er også gerne behjælpelige med montering til en billig pris. Husk, at vi også har mulighed for at specialfremstille gulvplader og skorstensrør, så det passer præcis til dit hjem og dine ønsker.

Kategorier

Pris

0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop