Skip to main content

MORSØ VEDLIGEHOLDELSES KIT TIL FORNO GAS GRILLE


Låget og gryden på Morsø Forno Gas grillen er i formstøbt aluminium, mens madlavningsristen er lavet af robust emaljebelagt støbejern. Materialerne er nøje udvalgt for at give dig de bedste madlavningsoplevelser med din nye grill, som på samme tid også skal være let at rengøre.
Til daglig rengøring kan den støbte aluminiumsoverflade aftørres med en fugtig klud eller vaskes med en mild opløsning af sæbe, når grillen er kold. Brug helst demineraliseret vand, da almindelig vand kan efterlade kalkspor. Overfladen kan dog blive let oxideret og grå i farven over tid, men den kan let genopfriskes med Morsø Reparationssæt til udendørs brug.
Bær altid beskyttelsesmaske under maleprocessen!
Patina vil altid forekomme på udendørs produkter! Når overfladen falmer, eller der opstår ridser og snavs, kan den rengøres forsigtigt med den medfølgende slibesvamp. Sørg for, at overfladen er helt ren og tør, inden du påfører et nyt, tyndt lag Morsø Forno Gas reparationsmaling.
For at beskytte dine Morsø Outdoor-produkter anbefaler vi et Morsø Forno Gas cover, når produktet ikke er i brug, ligesom produktet anbefales opbevaret på et tørt sted (indendørs) i vinterperioden.

Sættet består af 1 slibesvamp og 400 ml spray varmebestandig spraymaling.

299,00 kr.
Specifikationer
FARVER

SORT, GRÅ


Del produktet med en du kender0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop