Skip to main content

Pilleovne


Find din nye pilleovn hos os

Drømmer du om en nem, men samtidig hyggelig løsning til en anderledes varmekilde i hjemmet? Så kan en pilleovn måske være det rette for dig. Pilleovnen giver dig nemlig mulighed for at slappe mere af end ved eksempelvis en brændeovn, da den kører på en bestemt temperatur eller efter et ugeskema. Pilleovnen giver dig derfor en helt anden form for komfort, som du ikke finder ved mange andre varmeløsninger. Kom forbi vores fysiske butik ved Ishøj i København, eller vores produkter nedenfor. Vi servicerer også mange kunder i hele Nordsjælland.

Hvilke fordele er der ved en pilleovn?

Udover at du får en komfort som ved ingen andre typer løsninger. Så har du altid fuld kontrol over driften. Det vil sige, du hele tiden kan kontrollere, hvilken temperatur du ønsker i rummet. Du slipper også for at skulle vedligeholde ilden, som du ville skulle med blandt andet en brændeovn. Slutteligt så bruger træpiller i din pilleovn, hvilket er en god økonomisk løsning. Alt efter hvilken varmeløsning du har nu, betyder det, at du kan spare 30-70% på varmeregningen med en pilleovn.

Kan du ikke finde den pilleovn, du ønsker?

Har du været vores udvalg af pilleovne igennem, men alligevel ikke fundet lige præcis dén du ønsker? Så kontakt os gerne allerede i dag. Så kan vi aftale et uforpligtende møde, hvor du fortæller mere om, hvilken form for varmekilde du ønsker. På den måde kan vi sammen finde frem til, hvilken løsning, der vil være den rette for dig og dit hjem.

Kategorier

Pris

0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop