Spartherm pejse


Stort udvalg af pejseindsatser fra Spartherm forhandles

Hos Københavns Pejsecenter forhandler vi et bredt og velassorteret udvalg af de moderne og stilrene pejseindsatser fra Spartherm. Du kan både købe din nye pejseindsats online i vores webshop, eller du kan købe den i vores fysiske butik i Ishøj ved Greve, hvor du også har mulighed for at se nærmere på vores store sortiment. Vi tilbyder både levering og montering på adresser i København og Nordsjælland, men også i resten af landet.

Et moderne design med en høj teknologi

Pejseindsatserne fra Spartherm byder på både et moderne design og en høj teknologi. De er for dig, der ikke vil gå på kompromis med det arkitektoniske udtryk, og som ønsker en komplet integration af din pejseindsats i hjemmet. Med et enkelt og stilrent udtryk fremstillet af de bedste materialer i forhold til både udseende såvel som funktionalitet er du garanteret en velfungerende pejs, der er bygget til at kunne holde i de næste mange år.

Hvad er fordelene ved at vælge en pejseindsats fra Spartherm?

Der er mange fordele ved at vælge en af de flotte pejseindsatser fra Spartherm. Her kan især det flotte og moderne design samt den høje kvalitet fremhæves. Herudover er der mange forskellige muligheder i forbindelse med placeringen af indsatsen, og du kan dermed få en løsning, der passer til lige netop dit hjem. Alle pejseindsatserne fra Spartherm lever op til de europæiske godkendelseskrav, og du kan nyde godt af økonomiske besparelser kombineret med en høj grad af brugervenlighed og rengøringsvenlighed. Frontglasset holdes for eksempel rent i lang tid ad gangen.

Vi tilbyder kyndig rådgivning og vejledning

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en pejseindsats fra Spartherm eller måske en brændeovn? Hos Københavns Pejsecenter har vi mere end 30 års erfaring, og vi står altid klar med kyndig rådgivning og vejledning. Du skal bare kontakte os eller kigge forbi vores butik. I butikken kan du finde gode tilbud på vores produkter, men du kan også kigge her. Vi har også et stort udvalg af tilbehør til en skarp pris, som du kan se nærmere på her.

Kategorier

Pris

Åbningstider
  • Mandag – Torsdag: 10:00 – 16:00

  • Fredag: 10:00 – 14:00

  • Lørdag: 10:00 - 13:00

  • Søndag: Lukket

Andre tidspunkter er efter aftale:
Kontakt os gerne for møde uden for åbningstid!

Din garanti for ekspert rådgivning

Overvejer du en pejseindsats, brændeovn eller pilleovn, og er du i tvivl om hvad du skal vælge! Så kontakt os og aftal et møde, så er vi klar til at rådgive dig! Også uden for normal åbningstid.

Betalingsmetoder

Måske du også vil kunne lide

© Copyright – All rights reserved.

Til top
0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop