Skip to main content

RAIS


Vælg en indbygget pejseindsats fra Rais

Hvis du foretrækker en indbygget pejseindsats i dit hjem for en stilren og enkel løsning, der samtidig skaber hygge og stemning, så kan en Rais pejseindsats være et ideelt valg for dig. Her på denne side kan du finde et udvalg af vores produkter fra Rais. Vi forhandler nemlig alle modeller fra danske Rais i både vores webshop og i vores fysiske butik i Ishøj nær Greve. Med vores centrale beliggenhed syd for København er butikken velbesøgt af kunder fra både Nordsjælland og hele Københavnsområdet.

Dansk kvalitet og design

Rais er en dansk producent af både pejseindsatser og brændeovne. De er kendt for, at kvalitet og design følges ad, og det resulterer i nogle fantastiske produkter, som kan passe ind i enhver indretning. En Rais brændeovn eller pejseindsats er det perfekte valg for dig, der hverken vil gå på kompromis med kvalitet eller design, og som sætter pris på en dansk indbygningsovn.

Vi sørger for både levering og montering af din Rais pejseindsats

Hvis du ønsker det, kan vi både sørge for levering og montering af din nye Rais pejseindsats. Hos Københavns Pejsecenter har vi mere end 30 års erfaring inden for salg, levering og montering af både pejse, brændeovne og skorstene, og vi kan derfor hjælpe dig, hvad enten du allerede har en skorsten på dit hus eller ej. På vores eget smedeværksted kan vi specialfremstille gulvplader, skorstensrør og lignende, og du kan dermed få en unik totalløsning, hvis du har behov for det.

Kontakt os eller besøg vores butik for rådgivning og vejledning

Du er altid mere end velkommen til enten at kontakte os eller til at besøge os i vores butik i Ishøj, hvis du har brug for kompetent rådgivning og vejledning omkring valg af varmekilde eller valg af Rais pejseindsats. Med mere end 30 års erfaring inden for vores fag sikrer vi dig, at du får den helt rigtige løsning i lige netop dit hjem, hvad enten du ønsker en hyggelig pejseindsats i et hjørne i stuen eller en fritstående pejs i dit køkkenalrum.

Kategorier

Viser alle 3 resultater

0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop