Skip to main content

Pejseindsatse


Har du brug for en indbygningspejs, der ikke tager for meget plads i stuen? Intet kan tilføre dit hjem så stilrent og hyggeligt et udtryk som en pejseindsats. Hos Københavns Pejsecenter, der holder til i Ishøj syd for Nordsjælland og København, finder du et stort udvalg til gode priser. Vores indbygningspejse kan alle tilpasses individuelt i forhold til både højde og bredde. Du kan derfor nemt få monteret din nye pejseindsats, hvad enten den er stor eller lille, da den skræddersyes til dit hjem.

Hvorfor vælge en pejseindsats?

Der kan være flere grunde til, at du overvejer en pejseindsats i stedet for den mere gammeldags stående version. Hvis du i forvejen har en pejs eller en brændeovn, så oplever du måske, at den tager meget af pladsen i stuen. Med en pejseindsats slipper du for pladsmangel, da den nye pejs i stedet bliver en indbygningspejs.

Find din nye pejseindsats hos os

Vær sikker på at skabe et varmt og ikke mindst hyggeligt midtpunkt i hjemmet med en indbygget pejs. Du får hyggen uden at skulle gå på kompromis med pladsen derhjemme. Med en indbygningspeks fra os får du blandt andet:
  • En miljørigtig varmekilde
  • Et pænt, tidsløst og moderne design
  • Nem integration & mere plads

Kan du ikke finde det du leder efter?

Selvom vores udvalg af pejseindsatse er stort, så kan det være, du ikke kan finde det, du leder efter. Hvis det er tilfældet, så tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon 43 73 38 00 eller skrive en e-mail til skorsten@isodor.dk

Kategorier

Pris

0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop