Skip to main content

DRU


Køb din Dru gaspejs online eller i vores butik

Leder du efter en Dru gaspejs? Så er du kommet til den rette forhandler. Hos Københavns Pejsecenter har vi et bredt sortiment af gaspejse fra Dru, som du enten kan købe online her i vores webshop eller i vores fysiske butik i Ishøj tæt på Greve. Vi tilbyder både levering og montering af din Dru gaspejs i København, Nordsjælland og i resten af landet. Vi tilbyder fri fragt i hele Danmark, og ønsker du vores hjælp i forbindelse med monteringen, beregner vi et godt tilbud til dig med en skræddersyet pris.

Skab en hyggelig stemning og opnå en behagelig varme

Ved at vælge en Dru gaspejs kan du skabe en hyggelig stemning i dit hjem med ild i pejsen og en god varme. Du skal blot trykke på en enkelt knap, så er pejsen tændt. En gaspejs er et særligt populært valg, hvis du allerede har gas installeret i din bolig.

Vælg mellem flere forskellige modeller

Dru producerer flere forskellige typer gaspejse. Du kan for eksempel vælge mellem en fritstående pejs eller en gaspejs til indbygning alt afhængigt af, hvor henne i hjemmet pejsen skal placeres henne, og hvilket udtryk du kunne tænke dig. Dru er en hollandsk producent, og du er dermed garanteret en høj kvalitet, når du vælger en Dru gaspejs. Holland er nemlig uden sammenligning det førende land i verden inden for gaspejse. Hele det store udvalg af gaspejse fra Dru er skabt med et stort fokus på både forbrændingsteknik, kvalitet og ikke mindst design. De er dermed et oplagt valg for dig med gas i hjemmet, der ønsker en gaspejs i høj kvalitet med et moderne og tidløst design, som vil skabe både hygge og stemning i enhver indretning.

Besøg vores butik eller kontakt os for rådgivning og vejledning

Vi har mere end 30 års erfaring inden for salg og montering af blandt andet gaspejse, og vi står dermed til rådighed for dig, hvis du har behov for kyndig rådgivning og vejledning omkring valg af produkt.

Kategorier

Pris

0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop