Skip to main content

Gaspejse


Køb en luksus gaspejs hos os

Er du på udkig efter en luksus gaspejs til din bolig? Så er du kommet til den helt rette forhandler. Her hos Københavns Pejsecenter forhandler vi nemlig et stort og varieret udvalg af indendørs gaspejse til enhver smag og ethvert behov. Du kan enten købe din nye gaspejs i vores webshop, eller du kan købe den i vores fysiske butik, der er beliggende i Ishøj ved Greve syd for København og Nordsjælland. Finder du en gaspejs, som du kan lide, tilbyder vi selvfølgelig også både levering og montering, uanset hvor i landet den skal monteres henne.

Hvad er fordelene ved at vælge en gaspejs?

Der er rigtig mange fordele ved at vælge en gaspejs, og det gælder i særdeleshed, hvis du allerede har gas i dit hus. Gas er nemlig en varmeløsning, som giver meget komfort samt mange forskellige muligheder. Med gaspejse har du blandt andet mulighed for nemt og simpelt at styre, hvornår du ønsker at bruge din pejs ved hjælp af en fjernbetjening. Derudover giver en gaspejs også rigtig meget varme til de kolde dage, og samtidig skaber pejsen den samme hyggelige stemning, som en almindelig pejs eller brændeovn gør. Du vil hurtigt opleve, at det er en meget mere bekvem erstatning for almindelige pejse og brændeovne, hvor både optænding, brænde og ikke mindst rengøring fylder en del i forhold til brugen. Det slipper du for, hvis du i stedet for vælger en gaspejs.

Se vores udvalg af gaspejse

Nedenfor på denne side kan du finde hele vores sortiment af gaspejse samt deres priser, og du er også velkommen til at kigge forbi vores butik, hvis du ønsker at se nærmere på vores sortiment. Her har du også mulighed for at finde et godt tilbud.

Kontakt os og få svar på dine spørgsmål

Har du nogle spørgsmål omkring vores udvalg, fordelene ved gaspejse, eller muligheden for en installation af en luksus gaspejs i dit hjem, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 43 73 38 00 eller skrive en e-mail til skorsten@isodor.dk.

Kategorier

Pris

0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop