Skip to main content

TermaTech Brændeovne


Vi forhandler alle brændeovne fra TermaTech

Er du på udkig efter en TermaTech brændeovn? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Københavns Pejsecenter forhandler vi alle brændeovnsmodeller fra TermaTech i både vores webshop og i vores fysiske butik. Vores butik er beliggende i Ishøj nær Greve, og her har vi særligt mange kunder fra vores eget lokalområde samt fra hele København og Nordsjælland.

Historien bag TermaTech

TermaTech blev grundlagt i 2003, hvor markedet for brændeovne var et enten/eller-marked. Kvalitet og pris fulgtes ad, og de mærker der dengang eksisterede lå i hver deres ende af skalaen. For at udfylde gabet mellem dyr og billig og god og dårlig begyndte TermaTech derfor i 2005, på baggrund af mange års erfaring med fremstilling og produktion af brændeovne, at producere og sælge brændeovne og tilbehør hertil – i høj kvalitet, men til konkurrencedygtige priser. Ambitionerne lykkedes, og TermaTech er i dag totalleverandør af alt inden for tilbehør, brændeovne, biopejse, stålskorstene og skorstensrenovering. Mere end 2.000 varenumre forhandles igennem specialforretninger i hele Europa – herunder blandt andet i Danmark, Sverige, Norge, Frankrig, England, Tyskland, Schweiz og i Japan. Derudover eksporteres produkterne til både Holland, Belgien, Luxemburg, Grækenland, Italien og Spanien.

Vi tilbyder levering og montering af din nye TermaTech brændeovn

Vi tilbyder ikke kun et bredt udvalg af brændeovne fra TermaTech. Vi tilbyder naturligvis også både levering og montering, så du ikke skal bekymre dig om, hvordan du får din nye brændeovn monteret, efter du har købt den. Hos os har du mulighed for at få en totalløsning, og med mere end 30 års erfaring inden for vores fag kan du være sikker på at få et veludført resultat. Det gælder, uanset om du allerede har en skorsten eller ej.

Kontakt os for rådgivning og vejledning eller kig forbi vores butik

Hvis du har brug for kyndig rådgivning og vejledning omkring valg af TermaTech brændeovn eller pejs, så er du velkommen til enten at kontakte os eller til at besøge os i vores butik i Ishøj. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige model.

Kategorier

Pris

0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop