Skip to main content

RAIS


Vi forhandler alle brændeovne fra Rais

Hvis du er på udkig efter en brændeovn til dit hjem med et stilrent design, og hvis du vægter dansk kvalitet højt, så kan en Rais brændeovn være et oplagt valg for dig. Hos Københavns Pejsecenter forhandler vi alle brændeovne fra Rais, og du kan enten købe dem i vores webshop eller i vores fysiske butik i Ishøj ved Greve. Her har vi ofte kunder fra både Nordsjælland og København.

Dansk design og kvalitet

Rais er en dansk producent af brændeovne. De er kendt for, at kvalitet og design følges rigtig flot hånd i hånd. Det resulterer i intet mindre end nogle glimrende produkter, som vil passe ind i ethvert hjem. Hvis du hverken ønsker at gå på kompromis med kvaliteten på din nye brændeovn eller designet på dit nye møbel til stuen, så er det måske en Rais brændeovn, som du skal vælge. Du kan både vælge mellem en fritstående eller en indbygget model iblandt vores udvalg. Ønsker du en indbygget model, er en Rais pejseindsats et oplagt valg.

Vi tilbyder levering og montering af din nye Rais brændeovn

Vi tilbyder ikke kun salg af din nye brændeovn fra Rais. Vi tilbyder selvfølgelig også montering, så du kan få glæde af din nye ovn allerede fra leveringen. Vi har mere end 30 års erfaring med montering af både brændeovne, skorstene og pejse, og vi kan hjælpe dig, uanset om du allerede har en skorsten eller ej. Vi har vores eget smedeværksted, hvor vi blandt andet kan specialfremstille både skorstensrør og gulvplader. På den måde kan du få en unik løsning, der bliver skræddersyet til lige netop dit hjem.

Køb online, besøg os i vores butik eller kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os eller til at besøge os i vores butik, hvis du har nogle spørgsmål, brug for kompetent rådgivning og vejledning, eller hvis du for eksempel allerede har en Rais brændeovn, som du mangler reservedele til. Ønsker du at købe en ny brændeovn fra danske Rais, så kan du selvfølgelig også købe den online i vores webshop.

Kategorier

Viser alle 5 resultater

0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop