Skip to main content

Morsø Brændeovne


Er det blevet tid til en ny brændeovn, og leder du i den forbindelse efter en af de populære brændeovne fra Morsø? Så er du kommet til den helt rette forhandler. Hos Københavns Pejsecenter forhandler vi alle Morsø-brændeovne, og du vil således også kunne finde lige netop den Morsø-brændeovn, der falder i din smag. Vores fysiske butik i Ishøj er blandt andet velbesøgt af kunder fra Nordsjælland, København og omegn, men har du ikke mulighed for at besøge vores butik, kan du også købe din Morsø-brændeovn online her i vores webshop. Vi tilbyder både levering og montering i hele Danmark.

Hvorfor vælge en Morsø-brændeovn?

Der er flere grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge en Morsø-brændeovn. Hvis du er på udkig efter en brændeovn, der har det klassiske og traditionelle look samt funktioner, så er brændeovnene fra Morsø bestemt værd at nævne. Mærket er mere end 160 år gammelt, og den traditionelle støbejernsbrændeovn er i dag stadig velkendt og elsket. Hos Københavns Pejsecenter finder du flere forskellige versioner af Morsø-brændeovnen, og du vil derfor helt sikkert også kunne finde en, der matcher dine behov. Du kan for eksempel finde de populære modeller 1440, 1410, 2140, 1442 og 2140.

Vi forhandler både klassiske og moderne ovne fra Morsø

Selvom Morsø er et traditionsbundet mærke, så får du et tidsløst og moderne design, der passer ind i ethvert hjem, når du vælger en af deres brændeovne. De fleste brændeovne fra Morsø er ligeledes svanemærkede. For dig betyder det, at du ikke kun får en effektiv varmekilde, men også en mere miljøvenlig løsning. Se hele vores udvalg herunder, og tøv ikke med at kontakte os på telefon 43 73 38 00 eller skrive en e-mail til skorsten@isodor.dk

Kategorier

Pris

0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop