Skip to main content

Heta Brændeovne


Er du på udkig efter en Heta-brændeovn til din bolig? Så er du kommet til det rette sted. Hos Københavns Pejsecenter forhandler vi alle brændeovne fra Heta i vores butik i Ishøj samt her i vores webshop. Vi både leverer og monterer brændeovnene fra Heta for kunder i København, Nordsjælland og omegn samt i resten af landet.

Hvad er fordelene ved en Heta-brændeovn?

Alle brændeovne fra Heta er både designet og produceret på deres egen fabrik i Lemvig, og ovnene er nogle af de mest rentbrændende i hele Europa. Hvis du vælger at købe en Heta-brændeovn, så kan du forvente, at den er testet efter alle gældende regler, og den er klar til at blive monteret hjemme hos dig. Brændeovnene fra Heta bliver produceret i sort og mat kvalitetsstål. Du har dog også mulighed for at kombinere med keramik, fedtsten, sandsten eller for eksempel granit, så du kan få et look, der passer til din bolig og dine personlige præferencer.

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Du kan her på denne side finde en oversigt over alle de brændeovne fra Heta, som vi forhandler. Har du været hele vores udvalg igennem, og virker det ikke til, at du kan finde lige netop den model eller den type brændeovn, som du leder efter? Så kontakt os gerne allerede i dag på telefon 43 73 38 00 eller skriv en e-mail til skorsten@isodor.dk

Kategorier

Pris

0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop