Skip to main content

Contura Brændeovne


Leder du efter en Contura-brændeovn? Så er du kommet til den rette forhandler. Hos Københavns Pejsecenter forhandler vi alle brændeovne fra Contura her i vores webshop samt i vores butik i Ishøj syd for København og Nordsjælland.

Find din næste Contura-brændeovn hos os

Findes der noget hyggeligere end at sidde foran en varmende brændeovn? Det er som om, at både teen, hyggen og varmen føles bedre, når du har en brændeovn. Derfor er vores udvalg af brændeovne også utroligt stort, så du kan være sikker på at finde en, der har den rette størrelse, og som samtidig har et design, der passer ind i dit hjem.

Den bedste løsning til dig der går op i godt design

En brændeovn fra Contura er ikke kun god, fordi den kan varme dit hjem op. Hvis du sætter pris på både godt design og smarte funktioner, så kan en Contura-brændeovn være den helt rigtige løsning for dig. Brændeovne fra Contura bliver fremstillet i kraftigt pladejern og støbejern, og ovnene findes i mange forskellige varianter og ikke mindst farver. Tag derfor et kig på vores udvalg herunder, der blandt andet byder på de populære modeller 510 og 550. Her vil du også kunne finde vores priser på de forskellige modeller og eventuelle tilbud. Har du nogle spørgsmål omkring vores sortiment, er du velkommen til at kontakte os på telefon 43 73 38 00 eller skrive en e-mail til skorsten@isodor.dk

Kategorier

Pris

0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop