Skip to main content

Planika


Køb en biopejs fra Planika

Er du på udkig efter en biopejs fra Planika, og leder du derfor efter en forhandler? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Københavns Pejsecenter forhandler vi nemlig et bredt udvalg af biopejse fra Planika samt relevant tilbehør. Du kan enten købe produkterne online her i vores webshop, eller du kan tage forbi vores fysiske butik i Ishøj nær Greve for at se nærmere på vores sortiment. Hvis du køber en ethanolpejs fra Planika gennem os, så sørger vi naturligvis for gratis levering til adresser i både København og Nordsjælland, men også i resten af landet. Ønsker du hjælp i forbindelse med montering, kan vi også klare dette til en god pris.

Få en skræddersyet løsning

Her på denne side kan du finde et udvalg af vores produkter fra Planika, men vi kan også være behjælpelige, hvis du kunne tænke dig en skræddersyet løsning. På den måde kan du få lige netop den biopejs, som du drømmer om. Planikas produkter findes i mange forskellige længder og former, og de kan stort set bygges om, som du ønsker det. På den måde kan du få en helt unik løsning, der er skræddersyet til lige netop dit hjem.

Et moderne design og en teknologi ud over det sædvanlige

Hvis du ønsker en biopejseløsning med et moderne design, så er produkterne fra Planika et oplagt valg. Planika er en prisvindende virksomhed, der fremstiller moderne pejseløsninger til stor glæde for både arkitekter og private forbrugere. De er særligt kendte for deres ualmindelig gode teknologi inden for biopejse, og derfor er du garanteret høj kvalitet, når du vælger en af deres løsninger, hvad enten du vælger en af de færdige modeller eller et skræddersyet produkt.

Vi hjælper dig med at vælge den rette model

Med mere end 30 års erfaring inden for vores fag står vi til rådighed, hvis du har brug for professionel hjælp til at vælge den helt rigtige model til lige netop dit hjem. Vi tilbyder kompetent rådgivning og vejledning, hvad enten du kontakter os via webshoppen eller besøger os i vores butik. Ønsker du en unik løsning, giver vi et skræddersyet tilbud til dig.

Kategorier

Pris

Viser alle 4 resultater

0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop