Skip to main content

Le Feu Biopejse


Leder du efter en Le Feu-biopejs? Så er du kommet til den rette forhandler. Hos Københavns Pejsecenter forhandler vi alle de populære biopejse fra Le Feu, som du enten kan købe online her i vores webshop eller i vores butik, der er beliggende i Ishøj syd for København og Nordsjælland.

Hvorfor bør jeg vælge en Le Feu-biopejs

Le Feu er de bedst sælgende biopejse i hele Skandinavien. Le Feu Fires forhandles i dag i intet mindre end 17 forskellige lande. Le Feu har designet én pejs i fem forskellige modeller samt utallige let integrerbare muligheder for varme og hygge både indendørs og i hjemmets uderum. En Le Feu-biopejs er skabt til det levende hjem, hvor bæredygtighed er en naturlig del af livsstilen. Deres biopejse er således et både miljøvenligt og indeklimavenligt alternativ til de traditionelle brændeovne og pejse. Biopejsen fra Le Feu brænder rent og røgfrit, og den afgiver ingen sundhedsskadelige stoffer i dit hjem. Le Feu Fires er tidsløst og stilrent dansk design fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer. En Le Feu-biopejs gør op med fordommene om, at en biopejs ikke varmer. Brænderteknologien kombineret med materialevalget gør, at deres biopejse afgiver rigeligt med varme. En biopejs fra Le Feu hæver således rumtemperaturen i et rum på 40 kvadratmeter med 3,8°C.

Se nærmere på vores udvalg eller kontakt os

Hvis du ønsker at se nærmere på vores udvalg af biopejse fra Le Feu, så kan du med fordel kigge nærmere her på denne side, eller du kan besøge vores butik i Ishøj. Har du nogle spørgsmål eller brug for rådgivning, er du velkommen til at kontakte os på telefon 43 73 38 00 eller skrive en e-mail til skorsten@isodor.dk

Kategorier

Pris

Viser alle 15 resultater

0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop