Skip to main content

Fritstående


Kunne du tænke dig en hyggelig stemning i din bolig med en pejs, men har du hverken skorsten eller gas, så du kan få en traditionel en af slagsen? Så kan en fritstående biopejs være den helt rette løsning for dig. Hos Københavns Pejsecenter forhandler vi et stort og velassorteret sortiment af biopejse, herunder både væghængte og fritstående modeller. Det er de fritstående modeller, du kan finde her på denne side. Vi forhandler både til de kunder i København, Nordsjælland og omegn, som besøger vores fysiske butik i Ishøj, og de kunder i resten af landet, som køber deres nye fritstående biopejs online i vores webshop. Vi tilbyder selvfølgelig også både levering og montering, hvis du har brug for det.

Integrer din pejs i din indretning

En fritstående biopejs kommer i rigtig mange forskellige designs og udtryk, men uanset hvilken model du vælger, så kan du med stor fordel integrere din pejs som en del af din indretning. Den vil fremstå som et stykke kunst i din bolig, og du kan stille den lige præcis, hvor du har lyst. De kommer i mange forskellige modeller og størrelser samt i forskellige prisklasser, så du har mulighed for at finde lige præcis den model, som vil passe bedst ind i dit hjem, og som samtidig passer til dit budget.

Køb en fritstående biopejs hos os

Vi forhandler et stort og velassorteret udvalg af fritstående biopejse, som du kan finde her på denne side. Du kan enten købe din nye pejs online via vores webshop, eller du kan købe den i vores butik i Ishøj. Har du nogle spørgsmål, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os for rådgivning og vejledning på telefon 43 73 38 00 eller skrive en e-mail til skorsten@isodor.dk

Kategorier

Pris

0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop