Skip to main content

Elektronisk Biopejse


En automatisk og elektronisk biopejs er en smart og nem løsning, hvis du ikke vil gå på kompromis med hyggen. Hos Københavns Pejsecenter forhandler vi naturligvis et udvalg af disse automatiske biopejse både her i vores webshop og i vores fysiske butik i Ishøj syd for København og Nordsjælland.

Hvad er en biopejs

En biopejs er et miljøvenligt alternativ til en gaspejs og en traditionel brændeovn eller pejs, idet den anvender bioethanol i stedet for brænde eller gas. Den er ligeledes en oplagt løsning for dig, der ikke har en skorsten i din bolig. En biopejs kommer i flere forskellige modeller og kan blandt andet monteres på henholdsvis væg og gulv.

Hvad er fordelene ved en elektronisk biopejs?

En elektronisk biopejs er sikker at bruge. Den bliver tanket op ved hjælp af en automatisk pumpe og stopper selv, når den er fyldt op. Den elektroniske biopejs mindsker brugen af bioethanol på grund af den elektroniske styring, som er meget økonomisk. De hyggelige og livlige flammer, der nemt betjenes med den medfølgende fjernbetjening, er en løsning, der vinder indpas i mange hjem. Med den simple fjernbetjening kan du også tænde og slukke for pejsen med et enkelt klik eller påfylde bioethanol.

Hvor meget varmer en biopejs?

Der er forskel på, hvor meget varme en biopejs afgiver alt afhængigt af, hvilken model du vælger, og hvor stort et rum den skal opvarme. Den anbefales primært som en sekundær varmekilde, men en Le Feu biopejs kan for eksempel hæve temperaturen i et rum på 40 kvadratmeter med næsten fire grader.

Stor udstilling af biopejse i København

Hos Københavns Pejsecenter har vi biopejse i vores showroom, som kan ses med forskellige opbygninger med forskellige automatiske modeller. Flere af dem kan ses med brænde. Her er der masser af muligheder for at hente inspiration til din næste biopejs.

Vi har elektroniske biopejse til enhver smag

De mange muligheder, en elektronisk biopejs giver, gør den ideel i for eksempel hus, lejlighed, sommerhus, kontor og mange andre steder. Måske mangler du noget sjæl og hygge på et hotel, i en reception eller et helt tredje sted – det kan en biopejs skabe. Vi kan klart anbefale den elegante løsning med ægte ild fra en elektronisk biopejs.

Kontakt os og hør mere om vores udvalg

De automatiske biopejse findes i mange forskellige modeller og størrelser. Vi har altid biopejse på lager, og vi ser frem til at vise dem frem for dig. Hvis du vil vide mere om elektroniske biopejse, er du velkommen til at kontakte os på telefon 43 73 38 00 eller skrive en e-mail til skorsten@isodor.dk

Kategorier

Pris

0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop