Skip to main content

Biopejse


Vælg mellem en fritstående biopejs eller en indbygningsbiopejs

Hos Københavns Pejsecenter forhandler vi et stort udvalg af biopejse, så du har mulighed for at få lige præcis den løsning, som du kunne tænke dig til at skabe hygge i dit hjem. Du kan både vælge mellem en fritstående pejs og en indbygningsbiopejs fra mærker som Biotronic, Le Feu og Planika alt afhængigt af dine individuelle ønsker og behov. Vi forhandler vores sortiment i vores webshop samt i vores fysiske butik i Ishøj ved Greve, hvor vi ofte har kunder fra både København og Nordsjælland.

Hvorfor vælge en biopejs frem for en traditionel pejs?

En biopejs er et rigtig god alternativ til en almindelig brændeovn, en traditionel pejs og pejseindsatser. Det er et populært valg, fordi en opbygning af biopejs sikrer, at den ikke behøver aftræk, og det er derfor heller ikke nødvendigt at skulle montere en skorsten, hvis du ikke har det i forvejen. Du bruger nemlig udelukkende brændslen bioethanol, der brænder rent. For dig betyder det, at der ikke vil være røg eller sod fra din biopejs. Det er dermed også sundere valg end de traditionelle pejse og ovne. Ud over de åbenlyse fordele ved at undgå røg og sod bliver det også nemmere for dig at kunne placere den overalt i boligen – selvfølgelig alt afhængigt af, om du vælger en fritstående biopejs eller en indbygningsbiopejs. Hos os finder du biopejse, der både kan hænges op på din væg, og dem der fungerer mere som rumdelere, eller som er fritstående og for eksempel kan skabe hygge i et hjørne i stuen.

Hvor meget varme får du fra en biopejs?

Ved en gennemsnitlig biopejs, der er af god kvalitet, vil du typisk opleve en effekt på 2-3,5 kW. Det betyder, at biopejsen kan opvarme et rum på mellem 20-50 kvadratmeter. Men at fyre med bioethanol kontra almindeligt brænde eller piller er en lidt anden pris. Biopejsen kan derfor fungere rigtig godt som en sekundær varmekilde i hjemmet.

Kontakt os og hør mere om opbygning af biopejs eller besøg os

Hvis du har nogen spørgsmål angående vores udvalg af biopejse, hvis du ønsker at høre, om det er den rette løsning for dig, eller hvis du ønsker yderligere information om opbygning af biopejs, så tøv ikke med at kontakte os eller besøge vores fysiske butik i Ishøj. Så hjælper vi dig videre inden for kort tid.

Kategorier

Pris

Viser 1–16 af 23 resultater

0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop