Skip to main content

MORSØ BALCONE


En gave til byboerne og fritiden. De fælles madoplevelser vælder frem med Morsøs nye initiativ. En eldrevet grill, der gør det muligt for de mange altanejere at tilberede mad under åben himmel. Balcone er så praktisk, at den kan bruges på selv de mindste arealer.

Flere og flere mennesker bor i etagebyggerier. Samtidig ser vi, at altaner skyder frem overalt i bybilledet. For bare fordi man bor i byen, skal man ikke snydes for udelivet. Og med udelivet følger  samværet omkring grilloplevelsen.

Men ofte forbydes åben ild på byens altaner, og medmindre man er ejer af jernaltan i jumbo-klassen, så optager en klassisk grill meget af det knappe uderum. Med Morsø Balcone var ambitionen at udvikle en grill så alle – også byboerne – kunne nyde det særlige samvær der opstår i grillsituationen. Ved at bruge el, frem for kul eller gas, og ved at optimere produktets form til den konkrete situation, har vi udviklet en grill, som indfrier netop denne ambition. Med designet er der skabt balance mellem et moderne produkt til en moderne livsstil og den autenticitet og ærlighed, som vi forbinder med Morsø, såvel som med det at grille.

Morsøs nye grill, er designet til at hænge på et gelænder eller stå på et bord. Balcone kræver blot en stikkontakt. Det er ikke bare måden at tænde grillen på, som er revolutionerende, men også dens størrelse. Med sin bredde på 45 centimeter og en dybde på 27 hænger den perfekt på gelænderet og i en højde, der samtidig gør den let at betjene.

Balcone vejer kun 8,6 kilo, hvilket gør den oplagt til at tage med på weekendture og ferier. Når den daglige bopæl udskiftes med ture ud i det blå med campingvognen, på båden eller i kolonihaven er den også den ultimative grill, da den er let at fragte, stille/ophænge og gøre klar til middage, samvær og skønne naturoplevelser.

Ud over den nævnte strømkilde og størrelse er Balcone udstyret med samme rist i støbejern som Morsøs øvrige kollektioner. En rist, der giver det bedste fundament for madlavning, uanset om retterne består af kød, fisk eller grøntsager, da støbejern leder og fordeler varmen jævnt og langsomt. Derudover kan støbejern opnå meget høje temperaturer, hvilket er afgørende for korrekt tilberedning af kød.

Balcone er lavet i holdbare og solide materialer, da den er tænkt til at være familiens, parrets eller singlens omdrejningspunkt hele året.

Design: Maria Berntsen & Mathias Kok
Farve: Mørk antracit grå
Materiale: Kabinet i aluminium, med støbejerns rist
Mål: H176 x B451 x D270 mm
Vægt: 8,6 kg
Effekt: 1800 W
Ledning: 1500 mm

3.499,00 kr.

Del produktet med en du kender0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop