Skip to main content

HETA SCAN-LINE 8


Scan-Line 8 byder på individuelle design muligheder, adskillige smarte funktioner samt den hidtil reneste forbrænding. Scan-Line 8 leveres både i støbejern, fedtsten, og en udgave med stålsider. Både støbejerns- og ståludgaven kan leveres med fedstens top, og derudover er der flere farvemuligheder til de forskellige varianter.

Nu åbner en cirkelrundt designet brændeovn nye muligheder i boligen – med flere materialevalg, der gør stil og indretning individuel. Den nye Scan-Line 8 fra Heta er en dansk industrielt designet brændeovn med tidløse former og linjer. Med en diameter på 44 cm og en højde på 100 cm er ovnen så kompakt, at den passer til mange rum og flere forskellige boligtyper.

Flere designvalg

Ved designet af Scan-Line 8 er der både tænkt på det klassiske look, hvor en stor glasrude giver et smukt kig til flammerne – og at man har mulighed for at vælge mellem flere materialer.

Den nye brændeovn fås f.eks. med støbejerns sidekakler, støbte låger og støbt top. Mellem de støbte dele er der aluminiumsprofiler, som kan vælges i flere forskellige farver. Ønsker man i stedet en ovn, der lægger varmen ’på lager’, findes Scan-Line 8 i en version, hvor støbejernssiderne er skiftet ud med kakler af fedtsten.

15.175,00 kr.
Specifikationer
FARVER

SORT, GRÅ

VÆGT (KG)

100

AFPRØVET EFFEKT (KW)

4,5


Del produktet med en du kender0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop