Skip to main content

HETA QUAD


HETA Quad outdoor pillebrænder er et nyt og revolutionerende haveprodukt, der udover at være et smukt møbel også kan forlænge sommeraftnerne med en flot og varmende ild.

HETA Quad er fremstillet i det populære Corten stål, som HETA har brugt til udendørsprodukter i mange år. Corten stål danner en flot rusten patinaoverfalde, der kan holde til alt slags vind og vejr. Quad er 50 cm høj og 37 cm bred i bunden. Det indvendige udtagelige brændkammer fyldes med ca. 4 kg træpiller, hvilket giver flotte høje flammer i ca. 1,5 time, hvorefter gløder holder en høj temperatur i yderligere 1,5 time. I bunden af Quad er monteret en blæser, der sammen med den medfølgende powerbank, sørger for den kontrollerede forbrænding.

HETA Quad er ideel til terrassen, hvor den vil skabe atmosfære, lys og hygge i de sene timer – eller bare som almindelig hygge i dagtimerne uanset hvor man befinder sig. Lige som den egner sig fantastisk til at byde gæster velkommen ved husets indgang eller foran restauranten. Når flammerne dør ud er det efterfølgende glødelag ideelt til børn, der kan bage snobrød og lave skumfiduser m.m.

Forbrændingen er fuldstændig lugt- og røgfri, og det eneste man hører, er flammerne, der danser.

3.870,00 kr.
Specifikationer
FARVER

RUST


Del produktet med en du kender0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop