Brændeovne

Brændeovn i København

Drømmer du om at kunne varme dig ved en brændeovn i stuen?

Eller har du allerede en brændeovn, som du gerne vil skifte ud med en nyere, flottere og måske mere moderne version?

Hos Københavns Pejsecenter ved Ishøj i København finder du blandt andet brændeovne fra Morsø, fra Heta, Contura og Hwam.

Med vores mere end 20 års erfaring inden for branchen kan du være sikker på at få den vejledning og rådgivning, du har brug for.

Vores viden spænder vidt.

Og der er altid mulighed for at kunne lave en specialfremstillet løsning, så du er sikker på, at din nye brændeovn passer perfekt ind i dit hjem.

Har du ikke en brændeovn i forvejen?

Hvis du er en af dem, der endnu ikke har en brændeovn, pejs, eller anden form for varmeløsning, der kræver en skorsten.

Så frygt ej.

Vi tilbyder altid en totalløsning.

Hvad end du har en skorsten i forvejen eller ej.

Kan du ikke finde den type brændeovn du leder efter?

Vores udvalg af brændeovne er stort, men måske du alligevel ikke kan finde det, du leder efter?

Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du ønsker hjælp og rådgivning.

Husk vi også har mulighed for at specialfremstille gulvplader og skorstensrør, så det passer præcis til dit hjem og ønsker.

 • MORSØ 1412

  DKK7,995.00
  KLASSISK BRÆNDEOVN TIL STUEN
  Med tanke på miljøet og for at kunne klare verdens strengeste miljøkrav, har Morsø forbedret forbrændingsteknikken betydeligt på den velkendte klassiske 1400-serie, så skadelige partikler og overskydende gasser forbrændes. Derfor lever ovnene i dag op til selv de strengeste miljøkrav. Samtidig har vi forsynet ovnen med glaslåge, så du kan se ind i flammerne. Men ikke alt er ændret, for trods al den nye teknologi har vi valgt at lade minderne herske og fastholdt ovnen med Morsø’s karakteristiske egern på siderne.
 • MORSØ 1442

  DKK9,995.00
  MILJØVENLIG BRÆNDEOVN TIL GLÆDE FOR HELE FAMILIEN
  Med tanke på miljøet og for at kunne klare verdens strengeste miljøkrav, har Morsø forbedret forbrændingsteknikken betydeligt på den velkendte klassiske 1400-serie, så skadelige partikler og overskydende gasser forbrændes. Derfor lever ovnene i dag op til selv de strengeste miljøkrav. Samtidig har vi forsynet ovnen med glaslåge, så du kan se ind i flammerne. Men ikke alt er ændret, for trods al den nye teknologi har vi valgt at lade minderne herske og fastholdt ovnen med Morsø’s karakteristiske egern på siderne.
 • MORSØ 2140

  DKK12,995.00
  SPECIALDESIGNET BRÆNDEOVN MED EGERNMOTIV
  Morsøs 2140 ovn er tegnet af designeren Robin Levien fra det kendte engelske designfirma Queensbury, Hunt & Levien (London). 2140 er en konvektionsovn, som findes med egernmotiv. Morsø 2140 støbejernsbrændeovn er velegnet som boligens primære varmekilde. Brændeovnen har et ekstra bredt brændkammer, som betyder at der kan bruges store brændestykker. Lågerne er udstyret med store glasruder, som giver et flot udsyn til ilden. Morsø's forbrændingssystem med rudeskyl sikrer, at glasset altid er rent ved korrekt fyring.
  EFFEKTIV BRÆNDEOVN
  Ovnen er udstyret med rysterist, askehylde og askeskuffe, som gør det nemt at fjerne aske og rengøre ovnen. Ovnen er velegnet til både træ og briketter, og ved effektiv fyring kan den opvarme op til 120 m2 boligareal.
 • MORSØ 1126

  DKK15,995.00
  En klassiker blandt brændeovne, en af morsø´s mest elsket brændeovne, som er designet af Arkitekt Fister Bang fra Nykøbing Mors. Der er stadigvæk stor efterspørgelse på morsø 1126, da den er i et godt dansk design, og løbende er blevet opgraderet til at følge de strengeste miljøkrav. Morsø 1126 er en brændeovn med en stor ydeevne som udenn problemer kan opvarne 150 m2
 • MORSØ 6843

  DKK12,995.00
  6800 brændeovnsserien fra Morsø Jernstøberi består af en lille konvektionsovn, der passer perfekt til rum med mindre varmebehov. Ovnen bygger videre på principperne fra den populære 6100-serie og har fået tilføjet ny dør med automatisk selvluk, rund topplade i solidt støbejern og elegant greb, der forbliver køligt under fyringen. Morsø 6843 leveres med brændemagasin, der udover at have en praktisk opbevaringsfunktion giver et flot kig til den rustikke brændestabel. Brændeovnen er svanemærket og lever op til de høje miljømæssige krav, hvilket sikrer en ren forbrænding.
 • MORSØ 6848

  DKK11,995.00
  Den elegante ellipse-brændeovn 6848 er en tidløs og formfuldendt brændeovn med god ydeevne. Piedestalen løfter brændeovnen og giver den et fritstående og let udtryk. Kombinationen af råt støbejern og bløde rundinger resulterer i en brændeovn, der skiller sig ud fra mængden, og som matcher den moderne og stilbevidste boligindretning.
 • MORSØ 6870

  DKK11,995.00
  Morsøs brændeovn 6870 er en flot væghængt brændeovn i moderne og stilrent dansk design. En væghængt brændeovn kan let integreres i hjemmet og tilpasses den øvrige boligindretning. Denne brændeovnsmodel giver desuden et fantastisk og fascinerende indkig til flammerne. Brændeovnen svæver frit og udgør et eksklusivt møbel til væggen og rummet.
 • MORSØ 6840

  DKK10,995.00
  Morsø 6800 serien er med sit flotte ellipse formede design en let ovn der fås med både høj og lav sokkel, på pedistal og som væghængt
 • Elegant brændeovn til mindre rum og sommerhus
  Morsø 7440 er med sin beskedne størrelse let at indpasse i mindre rum, og den er perfekt til sommerhuset. På trods af sin størrelse har 7440 et stort glasareal, så du kan nyde synet af ilden fra alle sider. Morsø 7440 brændeovn er den mindste af de sokkelbaserede ovne og passer derfor også helt perfekt som et elegant og hyggespredende møbel i mindre rum.
 • MORSØ 7443

  DKK16,995.00
  Morsø 7400 serien Egernet har gennem årtier været et kendetegn for brændeovnene fra Morsø. Med 7400-serien er egernmotivet blevet nænsomt redesignet, og det pryder diskret siden af ovnen. Valget er dit. Morsø brændeovn 7443 fås nemlig i to udgaver. Morsø brændeovn 7443 med glat og ubrudt sokkel, fremstår stilren og designmæssigt enkel. Her kommer det redesignede og legendariske egernmotiv virkelig i fokus som garant for høj kvalitet og design. Hvis du derimod gerne vil have en brændeovn, hvor brænde indgår i smukt samspil med det matsorte støbejern, er modellen med brændemagasin det oplagte valg. Her giver det kløvede brænde en ekstra dimension til brændeovnen som varm hyggespreder.
 • MORSØ 7470

  DKK16,995.00
  Morsø 7400 serien Egernet har gennem årtier været et kendetegn for brændeovnene fra Morsø. Med 7400-serien er egernmotivet blevet nænsomt redesignet, og det pryder diskret siden af ovnen.