Væghængt biopejs til ethvert hjem

Kunne du tænke dig en pejs i din bolig, der kan skabe en hyggelig stemning? Så kan en væghængt biopejs være den helt rette løsning for dig – og dem forhandler vi selvfølgelig her hos Københavns Pejsecenter.
Vi forhandler et stort udvalg af både væghængte og fritstående biopejse, som du både kan købe online i vores webshop og i vores butik i Ishøj syd for København og Nordsjælland. Uanset om du køber din nye biopejs i vores butik eller via vores webshop, tilbyder vi levering og montering i hele landet.

Hvad er fordelene ved at vælge en væghængt biopejs?

Der er flere fordele ved at vælge en væghængt biopejs. En biopejs er først og fremmest et rigtigt godt alternativ til de traditionelle pejse og brændeovne samt gaspejse. Hvis du ikke har gas installeret i din bolig, eller hvis du ikke har en skorsten i dit hus, så kan en biopejs være en oplagt mulighed for at skabe den hyggelige stemning, som en traditionel pejs kan give. En biopejs brænder på bioethanol og er således mere miljøvenlige end de andre muligheder på markedet.

En væghængt biopejs er et oplagt valg for dig, der ikke har så meget gulvplads i din bolig, idet den netop skal monteres på væggen. På den måde kan du udnytte pladsen i din bolig bedre, og du kan samtidig også gøre biopejsen til et stykke kunst på væggen og integrere den i din indretning.

Se vores udvalg online eller besøg vores butik

Nedenfor kan du se vores sortiment af væghængte biopejse, og der vil du løbende kunne finde gode tilbud på en biopejs til en billig pris. Hvis du ikke finder det, du leder efter, eller hvis du har nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 43 73 38 00 eller skrive en e-mail til skorsten@isodor.dk

Titel