Automatisk Biopejse

De Elektroniske Biopejse og Automatiske Biopejse er den smarte og nemme løsning hvis man ikke vil gå på kompromis med hyggen. De kan nemt monteres og bygges op som man vil.

En Automatisk Biopejs er sikker at bruge. Den bliver tanket op ved hjælp af en automatisk pumpe og stopper selv når den er fyldt op.

Den Elektroniske Biopejs mindsker bruget af Bioethanol grundet den elektroniske styring så man økonomisk.

De hyggelige og livlige flammer der nemt betjenes med den medfølgende fjernbetjening, er en løsning der vinder sig plads i manges hjem.

Stor biopejse udstilling i København.

vi har biopejse i vores showroom som kan ses med forskellige opbygninger med forskellelige automatiske biopejse modeller. Flere af dem kan ses med brænde. Her skule være massere mulighed for at hente inspiration til din næste biopejs.

En Biopejs til enhver smag.

De mange muligheder en elektronisk biopejse skaber, gør den ideel i feks. Hus, lejlighed, sommerhus, kontoret og meget mere.

Mangler du måske noget sjæl og hygge kan en biopejs på hotel, reception eller noget helt tredje. Vi kan klart anbefale den elegante løsning med ægte ild fra en elektronisk biopejse.

Vi er biopejse eksperter og står gerne klar til at svarer på spørgsmål eller vise dig de mange muligheder i vores Biopejse udstilling i vores showroom.

Biopejse der er nemme at betjene

den simple fjernbetjening gør det nemt at styrer biopejsens flamme, tænde eller slukke biopejsen med et enkelt klik eller påfylde bioethanol.

En nem og hyggelig løsning til enhver smag.

De elektroniske biopejse findes i mange forskellige modeller og størrelser. vi har altid biopejse på lager og ser frem til at vise dem frem for dig.