Skip to main content

Professionel montering af pejse tilbydes


Lad Københavns Pejsecenter stå for monteringen af din nye pejs  

Drømmer du om en smuk åben pejs, som du kan sidde og varme dig foran hjemme i stuen? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Københavns Pejsecenter har vi stor erfaring med bl.a. salg og montering af pejse.

Vi holder til i Ishøj, men vi har monteret mange pejse for kunder i bl.a. København og Nordsjælland.

Bor du et andet sted i landet, og drømmer du om en ny pejs, så skal du endelig ikke holde dig tilbage – vi leverer og monterer gerne pejse rundt i hele Danmark.

Ny pejs, pilleovn eller skorsten?

Hos Københavns Pejsecenter har vi et stort udvalg af forskellige pilleovne, pejse, brændeovne og ikke mindst skorsten. Så uanset om du er på jagt efter en pilleovn, biopejs eller fritstående brændeovn kan vi altid hjælpe dig. Vores erfarne personale står altid klar til at vejlede og rådgive dig, så du kan få den lige varmeløsning, du går og drømmer om.

Vi udfører også totalløsninger 

Udover levering og montering af pejse tilbyder vi hos Københavns Pejsecenter også forskellige totalløsninger. En totalløsning hvor vi både leverer og monterer din nye pejs, men samtidig laver vi også det eventuelle murer-, maler- eller tømrerarbejde, som kan opstå ved monteringen af en pejs.

Så hvis du leder efter et professionelt pejsecenter, som kan varetage hele projektet, når du skal have ny pejs, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi har sans for detaljen og vi vægter kvalitet meget højt. Derfor anser vi først vores arbejde som værende færdigt, når vi selv er fuldt tilfredse med resultatet.

Montering af pejse – få et uforpligtende tilbud her

Vil du gerne høre mere om montering af pejse, eller vil du gerne indhente et uforpligtende tilbud og pris på en ny pejs? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sender meget gerne en af vores erfarne pejsemænd ud og kigge på din opgave, så vi i fællesskab kan finde præcis den løsning som passer til dine ønsker og ikke mindst dit hjem.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ønsker du et tilbud?

Få et tilbud på en brændeovn og montering, skriv en kort beskrivelse af opgaven og vi vender tilbage til dig.

    0
      Din kurv
      Din kurv er tom← Tilbage til Shop